Sabtu, 22 Mac 2008

SentiMental Value..hehe


Offline msj from my lovely frens..:

khairiah_hasanah87 (22/03/2008 9:51:20): salam tikah..

khairiah_hasanah87: membaca entri awk psal housemate n sahabat terbaik awk ummu afeera mmbuatkan sya ade perasaan 'jealous'...

khairiah_hasanah87: awk jgn salah faham..sy jealous kebahagian yang awk miliki..tp jeles seorang sahabat kerna sgt menyanyanginya..

khairiah_hasanah87: saya merasakan saya tak pernah mmberi sumbangan ape2 pn dalam hidup awk..

khairiah_hasanah87: eh, ade pembetulan ayat diatas, *awk jgn salah faham.sya bukanlah jeles dgn kebahagiaan yang awk miliki.malah sya sgt gembira jika awk bahagia.tp, jeles saya adlah kerana jeles seorang sahabat kpd sahabatnye..

khairiah_hasanah87: mgkin juga saya terlebih mengasihi awk sehingga mnjadi sebegini..

khairiah_hasanah87: maafkan saya..sbnrnyer ini cume luahan perasaan..insyaallah sya berfikir secara rational~means sya takkan jeles lg dgn sahabat2 awk...

khairiah_hasanah87: sorry sahabatku.

khairiah_hasanah87: nway, thanks ats segalanya

reply:

hawa_mahabbah: salam..miza... aku dah agak dah...

hawa_mahabbah: sebanaqnya..first2 yg aku masukan hadiah yg kawan aku nabilah kasi tue pon..aku dah terpikir..

hawa_mahabbah: erm..kalu aku dok tempat hg pon aku jeles...

hawa_mahabbah: miza...

hawa_mahabbah: aku sayang sngt2 kat hg..wahai sahabatku... miza..

hawa_mahabbah: aku rindu kat hg wahai sahabatku...miza.. ye la..lama x meet u..huhu..

hawa_mahabbah: kalu hg jeles kat afeera n housematess aku tue...mayb org laen pon jeles kat hg...sbb...apa yg aku citer pasal afeera n my housematess dalam blog tue..sama lah jugak aku citer kat mmber aku yg laen pasal hg..mcm hg kata..."setiap sahabat saya tue,..istemiwa bg saya"..aku ingt lagi...time tue..aku jeles sbb aku xdak dlm 6 featured frens hg dlm fs...tp apa yg aku wat nie..bkn lah atas sbb bls dendam ke apa...jgn salah faham ye..really2 not!!..Nauzubillah..jauhilah aku dr sifat2 yg bole merosakkan hati aku yg sememagnya lelah nie..astagfirullahazim..seriusly aku sayang ..bkn nk tunjuk2 ke apa..aku nk share ngn semo org..bila aku bc blog dia..i get somthg..so..aku bukan la nk org kata aku nie bgus ke apa ke..poin aku..aku nk org bc blog dia..amek pengajaran kat c2...rasa syukur sesangt...

hawa_mahabbah: miza2...sebnaqnya...cinta kat seseorang kerana Allah..ssh untuk menyatakan mengapa kita cintakan org tue..cukuplah..kita dan Allah je tau...hope..kasih sayang kita ini dapt bantu kita di masyar kelak...InsyaaLLAH..

hawa_mahabbah: Hmm..bgusla...jeles tue kan tanda sayang..hehehe.jujur aku katakan..aku jeles gak time hg cite mmber2 hg kat sana..dalam tajuk baiti jannati..dalam blog hg tue..huhu..tp.. aku yakin...hg still ingt aku..hihi..jadi..aku positifkan minada yg kotor nie..hehehehe...maaf... apa yg aku wat dalam blog tue..adalah untuk pngajaran bersama..peringtan untuk aku....erm..aku ucap terima kasih bebanyk kat hg sb hg jujur mmprkatakan hg jeles..aku suka...as long as..aku tau...hg sayang kat aku..hehehehe...muahahhhhh...

p/s:bkn untuk memalukan atau menunjuk2 ..sampai mybe ada yg nak termuntah.. erm..actully,. this is what i can do to appreciate what my lovely frens had done for me!!..Allahuakhbar!..tQ my fren!!tQ all of u!!huhu..muaahhh..

1 ulasan:

~khairiah hasanah~ berkata...

~i Love that beautiful flower~
maafkan saya sahabat.

Related Posts with Thumbnails